Apenheul

Oog in oog met loslopende apen

Beleef het leukste dagje uit tussen de apen in Apenheul! In dit groene natuurpark vind je meer dan 35 soorten apen! Sta oog in oog met loslopende apen, bezoek de voederpresentaties van onze dierverzorgers, hang de aap uit in een van de speeltuinen en beleef ons nieuwe gebied dat in het voorjaar van 2023 opent! In dit geheel vernieuwde deel van het park ontmoet je twee nieuwe apensoorten: Noordelijke talapoins en West-Afrikaanse franjeapen. Kom jij deze soorten bezoeken? Ga op avontuur, laat je verrassen door de apen en geniet van de natuur.

Natuurlijk is een dagje Apenheul ook leerzaam en herkenbaar; van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Op welke aap lijk jij? Je komt erachter in ons prachtige en ruime park, midden in de bossen van Apeldoorn op de Veluwe!

Slinger snel naar apenheul.nl voor meer info over jouw bezoek en vergeet niet een kijkje te nemen bij onze te gekke activiteiten. Daarmee maak je jouw dagje uit nóg leuker.

€ 26,50
 
Praktische informatie

Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Openingstijden
Apenheul is van 31 maart tot en met 5 november 2023 dagelijks geopend (ook tijdens de feestdagen). Kijk op apenheul.nl voor de actuele openingstijden.

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Let op: dit is niet je entreebewijs! Je dient nog een datum en tijdslot te boeken voorafgaand aan je bezoek. Dit kan via apenheul.nl/webshop via de button ‘Ik heb al een kaartje’. Neem zowel de e-tickets die je ontvangt als je tickets met datum en tijdvak van Apenheul mee op de dag van bezoek.

LET OP: je verkrijgt alleen entree tot Apenheul op vertoon van zowel het e-ticket als de tijdslotsreservering van Apenheul! Indien één van deze documenten ontbreekt kan er geen toegang tot het park worden gegeven.

Voorwaarden

  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 5 november 2023.
  • Dit entreebewijs is geldig voor 1 persoon. Om Apenheul te bezoeken heb je ook een tijdslotticket nodig.
  • Ook voor kinderen t/m 2 jaar heb je een geldig (gratis) entreebewijs met datum en tijdslot nodig.
  • Je verkrijgt alleen toegang tot Apenheul op vertoon van zowel dit e-ticket als de tijdslotsreservering van Apenheul.
  • Indien één van deze documenten ontbreekt, kan geen toegang tot het park worden gegeven.
  • Tickets kunnen eenmalig worden gebruikt. Apenheul controleert deze bij de ingang van het park.
  • Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van Apenheul van toepassing. Kijk hiervoor op www.apenheul.nl.