Apenheul

Oog in oog met loslopende apen

Oog in oog met loslopende apen
Ga op avontuur in het nieuwe gebied en sta oog in oog met de loslopende apen! Beklim de avontuurlijke brug en spot de twee nieuwe apensoorten. Deze bewoners van dit gebied, West-Afrikaanse franjeapen en Noordelijke talapoins, lopen in geen enkel ander dierenpark in Nederland vrij rond tussen bezoekers!

In dit groene natuurpark vind je nog heel veel andere apensoorten; wel 35 verschillende! Zie de loslopende apen van heel dichtbij, bezoek de voederpresentaties van de dierverzorgers en hang de aap uit in een van de gave speeltuinen. Natuurlijk is een dagje Apenheul ook leerzaam en herkenbaar; van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Op welke aap lijk jij?

€ 26,50
 
Praktische informatie

Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Openingstijden
Apenheul is van 31 maart tot en met 5 november 2023 dagelijks geopend (ook tijdens de feestdagen). Kijk op apenheul.nl voor de actuele openingstijden.

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Let op: dit is niet je entreebewijs! Je dient nog een datum en tijdslot te boeken voorafgaand aan je bezoek. Dit kan via apenheul.nl/webshop via de button ‘Ik heb al een kaartje’. Neem zowel de e-tickets die je ontvangt als je tickets met datum en tijdvak van Apenheul mee op de dag van bezoek.

LET OP: je verkrijgt alleen entree tot Apenheul op vertoon van zowel het e-ticket als de tijdslotsreservering van Apenheul! Indien één van deze documenten ontbreekt kan er geen toegang tot het park worden gegeven.

Voorwaarden

  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 5 november 2023.
  • Dit entreebewijs is geldig voor 1 persoon. Om Apenheul te bezoeken heb je ook een tijdslotticket nodig.
  • Ook voor kinderen t/m 2 jaar heb je een geldig (gratis) entreebewijs met datum en tijdslot nodig.
  • Je verkrijgt alleen toegang tot Apenheul op vertoon van zowel dit e-ticket als de tijdslotsreservering van Apenheul.
  • Indien één van deze documenten ontbreekt, kan geen toegang tot het park worden gegeven.
  • Tickets kunnen eenmalig worden gebruikt. Apenheul controleert deze bij de ingang van het park.
  • Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van Apenheul van toepassing. Kijk hiervoor op www.apenheul.nl.