Attractiepark Slagharen

Yihaa, kom naar Slagharen en beleef het Wilde Westen!

Waan je voor even in een heel andere wereld: de wereld van het Wilde Westen. Houd je cowboyhoed vast, want in ons attractiepark val je van het ene avontuur in het andere! Stap aan boord van de nieuwe attractie Red Bandits Adventure. De beruchte boevenbende zoekt nieuwe leden. Heb jij het in je om een échte Red Bandit te worden?

Herbeleef de hysterische goudkoorts in lanceerachtbaan Gold Rush. Deze spectaculaire triple launch coaster brengt je van 0 naar 95 kilometer per uur in enkele seconden. Doe je het liever wat rustiger aan? Tuur over de prairie in reuzenrad Big Wheel of maak een rit in de Old Timers. Met meer dan 30 attracties valt er voor iedereen iets te beleven.

Een dag in Slagharen is pas écht onvergetelijk als je wasberen Randy en Rosie hebt ontmoet. Deze lieve broer en zus zijn te ontmoeten tijdens meet & greets bij het Fonteinplein, en staan op de planken met de parkshow: Uit Je Bol met Randy en Rosie in de Music Hall.

Let op! Reserveren is verplicht in dezelfde periode als het gekochte ticket (t/m januari). Entreeticket kan ingewisseld worden naar een datum naar keuze gedurende het gehele jaar.

€ 33,50
 
Praktische informatie

Attractie- & Vakantiepark
Slagharen Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

Voor meer informatie en openingstijden verwijzen we je naar www.slagharen.com.

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies.

Voorwaarden
• Geldig voor maximaal 1 persoon op de gewenste datum naar keuze in de periode t/m 7 januari 2024. Let op: Reserveren is verplicht in dezelfde periode als het gekochte ticket (september t/m januari).
• Dit ticket is niet geldig in combinatie met andere acties en/of groepen, niet inwisselbaar voor contanten en niet verhandelbaar.
• Exclusief parkeerkosten van 10,-
• Toegang tot Aqua Mexicana is niet inbegrepen.
• Reserveren van jouw bezoek is verplicht.