Avonturenpark Hellendoorn

Het ideale uitje voor de hele familie!

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug vindt je spetterende wildwaterbanen, spectaculaire achtbanen, een piratengebied, overdekte attracties, Dreumesland voor kleine avonturiers (tot 120 cm) en nog veel meer. Van kleine, rustige attracties tot grote, spectaculaire attracties. Er is voor ieder wat wils.

Familiepark met meer dan 30 attracties
Wat gaat u als eerste doen? Een rondje in achtbaan Balagos, waterpret in wildwaterbaan Wild Waterval of klimmen en klauteren in de 3 Geheime Torens? Avonturenpark Hellendoorn biedt volop keuze uit meer dan 30 topattracties voor jong en oud. Met uw hele familie kunt u genieten van een avontuurlijk dagje uit.

Kom maar langs.. als je durft!

€ 30,50
 
Praktische informatie

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn

Voor meer informatie en openingstijden verwijzen we je naar www.avonturenpark.nl 

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer vooraf je gewenste datum, print je ticket uit en neem deze mee Avonturenpark Hellendoorn.

Voorwaarden

  • Dit e-ticket is geldig t/m 4 november 2023
  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis entree
  • Reserveren is verplicht, ook voor kinderen t/m 2 jaar.
  • Dit e-ticket is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties
  • Barcode niet vouwen of beschadigen. Hierdoor kan de toegang geweigerd worden
  • Per persoon dient een entreeticket voorzien van barcode te worden getoond aan de entree om toegang tot het Avonturenpark te krijgen, tezamen met het reserveringsbewijs voor de betreffende datum
  • In de Avonturenpark App (Tap app – Convious) vind je actuele informatie, waaronder een plattegrond en showtijden. Wij raden je aan deze vooraf te downloaden in de App Store of Google Play