Holiday Park

Meer dan 40 sensationele attracties!

Op zoek naar een avontuurlijke dag vol spectaculaire attracties? Dan is Holiday Park in Haßloch, met meer dan 45 sensationele attracties voor elke leeftijdsgroep, de perfecte bestemming!

Ontdek twee avontuurlijke attracties in de gloednieuwe Wickiezone. In de “Splash Battle” ga je een groots watergevecht aan en doe je er alles aan om het Vikingdorp te beschermen tegen vijandelijke aanvallen. Mag het nog wat spannender? Trotseer dan de rotsen van de “Grote Golf” en wordt gekatapulteerd naar een snelheid tot 70 km/u.

Het overdekte “Holiday Indoor” zorgt met zijn 7 spectaculaire attracties ook bij slecht weer voor de nodige magie! De allerkleinsten zijn van harte welkom in het prachtige, gethematiseerde Majaland of spelen kapitein van hun eigen vissersboot. De wereldberoemde mega-coaster "bigFM-Expedition GeForce" haalt topsnelheden tot 120 km/u! Nog meer spanning nodig? Ervaar het gevoel van totale gewichtloosheid in de 70 meter hoge "Free Fall Tower" of ervaar kippenvel in de 55 meter hoge drievoudige katapultachtbaan "Sky Scream".

€ 48,50
 
Praktische informatie

Holiday Park
Holidayparkstraße 1-5
67454 Haßloch, Duitsland

Voor meer informatie en openingstijden verwijzen we je naar www.holidaypark.de/nl

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten het bestelde e-ticket per e-mail. Print je ticket uit en neem deze mee op het dagje uit.

Voorwaarden
• De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.
• Het e-ticket is geldig t/m 12-07-2024.
• Voor tickets voor kinderen (≥ 85cm <1m) moet de lengte gemeten worden aan de ingang van het park. Controle op de grootte gebeurt met schoenen aan en dit op correcte, maar strikte wijze
• Kinderen met een lengte t/m 84cm krijgen gratis toegang.