Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door ons land. Dat moet je meemaken.

Waar anders red je in een dag ons land van het water, ben je een beroemde dj én zie je kastelen en paleizen? Spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven én vaar je naar Nieuw Amsterdam? Ook op de planning: een bezoekje aan de koning en vliegen in een echt vliegtuig, The Flying Dutchman. Samen beleef je in Madurodam een dag vol doen, zien spelen en leren. Voor jong en oud.

€ 23,50
 
Praktische informatie

Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Voor meer informatie en openingstijden verwijzen we je naar www.madurodam.nl

Parkeren
Op de Madurodam-parkeerplaats is beperkt plek. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats? Reserveer dan je parkeerticket bij Q-Park Malieveld (incl. 1 dagkaart voor de tram). Verdere informatie kun je vinden via https://www.madurodam.nl/nl/praktische-informatie/parkeren.

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies. Print je e-ticket uit en neem deze mee naar Madurodam.

Voorwaarden
• De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.
• Het e-ticket is geldig t/m 7 januari 2024.
• Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.
• Reserveer na ontvangst van de e-tickets een datum naar keuze.
• De Parkregels van Madurodam (www.madurodam.nl/parkregels) zijn van toepassing voor iedereen die Madurodam bezoekt. Door het aankopen van een toegangskaart accepteer je de Parkregels.