Plopsaland de Panne

Ontdek de gloednieuwe ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’

Waag je aan de onvergetelijkste rit van je leven op ‘Europe’s Best New Coaster’: The Ride to Happiness by Tomorrowland waarbij je maar liefst 5 keer overkop gaat terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. Geen hoogtevrees? Waag je aan een vlucht op de spectaculaire 70-meter hoge Nachtwacht-Flyer. Of wat dacht je van spannende rit op Anubis the Ride of een avontuurlijke boottocht op de DinoSplash, doorheen een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen. De geliefde Studio 100-helden verwelkomen de allerkleinsten met open armen en nemen hen mee op meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties. Maak kennis met de verkeersregels in het Verkeerspark terwijl De Buurtpolitie een oogje in het zeil houdt! Een magische boottocht doorheen het prachtige Bos van Plop of een duizelingwekkende rit in de K3 Roller Skater? In Plopsaland De Panne kan het allemaal! Het overdekte Mayaland zorgt bij slecht weer voor de nodige magie!

€ 48,50
 
Praktische informatie

Plopsaland de Panne
De Pannelaan 68
8660 De Panne, België

Voor openingstijden en de algemene voorwaarden kijk je op www.plopsa.be

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten het bestelde e-ticket per e-mail. Print je ticket uit en neem deze mee naar Plopsaland de Panne.

Voorwaarden
• De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.
• Het e-ticket is geldig t/m 27 maart 2024.
• Voor tickets voor kinderen (≥ 85cm <1m) moet de lengte gemeten worden aan de ingang van het park. Controle op de grootte gebeurt met schoenen aan en dit op correcte, maar strikte wijze.
• Kinderen t/m 84cm hebben gratis toegang.