Plopsaland Indoor Coevorden

De leukste stop met een dak er op!

Beleef buitengewoon veel binnenpret met je favoriete Studio 100-figuren in het mooiste indoorpretpark van Nederland. De allerkleinste Ploppertjes tussen 2 en 10 jaar komen ogen en oren te kort tijdens hun eerste grote avonturen op maar liefst 25 betoverende binnen- en buitenattracties. Trotseer als een echte waaghals de Woeste Zee. Blijf je liever aan wal? Verken in de Wickiebaan de donkere grotten of ga op de Vliegende Fietsen met Mega Mindy! Als het mooi weer is, kun je volop plezier beleven in de ruime buitenzone met de Klimberg en de Dansende Fonteinen. In Heidi’s Dierenweide kun je de allerschattigste diertjes ontmoeten. Kom en ontdek nog tal van andere spannende attracties!

€ 27,50
 
Praktische informatie

Plopsaland Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen

Voor meer informatie, openingstijden en de algemene voorwaarden kijk je op www.plopsa.com

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten het bestelde e-ticket per e-mail. Print je ticket uit en neem mee naar Plopsaland Indoor Coevorden.

Voorwaarden
• De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.
• Het e-ticket is geldig t/m 28 april 2024.
• Voor tickets voor kinderen (≥ 85cm <1m) moet de lengte gemeten worden aan de ingang van het park. Controle op de grootte gebeurt met schoenen aan en dit op correcte, maar strikte wijze.
• Kinderen met een lengte t/m 84cm krijgen gratis toegang.