Toverland

Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties

Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix en ervaar het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Kom vervolgens even tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest. Het entreegebied Port Laguna is een plek vol warmte, kleur, magie, ontspanning en gezelligheid, waar toveren letterlijk tot leven komt. Wie er met een toverstaf op ontdekking gaat, kan hier met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren.

6 werelden, 35 attracties en shows
Behalve Port Laguna en Avalon vind je in Toverland nog 4 andere betoverende werelden met in totaal 5 achtbanen. Behalve wing coaster Fēnix vind je in Toverland ook de razendsnelle lanceerachtbaan Booster Bike waarmee je door de bocht scheurt. De kleurrijke achtbaan Dwervelwind draait volledig om zijn as. Ten slotte is er nog Troy; dit is de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van de Benelux! Waterratten kunnen zich uitleven in een spannend wildwateravontuur in de kolkende Djengu River. De Dwervels staan op de loer om je nat te spatten!

Met meer dan 35 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag

€ 27,50
 
Praktische informatie

Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Voor meer informatie en openingstijden verwijzen we je naar www.toverland.com .

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies. Print je e-ticket uit en neem deze mee naar Toverland.

Voorwaarden

  • Entreetickets zijn dagelijks geldig van 1 januari 2022 t/m 14 januari 2024
  • Vooraf reserveren van een bezoekdatum verplicht via tickets.toverland.com/reserveren