Veelgestelde vragen

Wat is Dagje Uit?
Via dagjeuit-blackhawknetwork.touchtickets.nl kan je de leukste uitjes kopen met jouw One4all cadeaukaart. 

Voor wie is Dagje Uit?
Dagje Uit is voor iedereen, je kunt afrekenen met je creditcard of je One4all cadeaukaart.

Hoe kan ik gebruik maken van een deal?
Dit is per deal verschillend. De voorwaarden staan beschreven onder de knop 'Hoe werkt het?'. Vind je het toch nog onduidelijk? Neem dan contact met ons op.

Hoelang duurt het voordat ik gebruik kan maken van een deal?
Na een succesvolle betaling wordt het (e)ticket direct na de bevestigingsmail mee meegestuurd. Dit kan maximaal 15 minuten duren.

Wat zijn de betaalmogelijkheden op Dagje Uit?
Betaal met je creditcard of One4all cadeaukaart.

Hoe werkt het bestellen? 
Het bestellen van tickets/producten kost slechts enkele minuten. Selecteer het uitje waar je tickets voor wilt bestellen, scrol naar beneden en vul bij ‘Aantal’ het aantal te bestellen tickets in en druk op de ‘Bestellen’ knop. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de winkelwagen.

Let op! Online is het alleen mogelijk om het saldo (tot max 50,- euro) te besteden met je One4all cadeaukaart. Bijbetaling is in dezelfde transactie niet mogelijk.

Ik heb geen bevestiging ontvangen, wat nu?
Heb je 20 minuten na betaling nog geen mail ontvangen? Controleer of je bevestiging als spam in je ongewenste mailbox terecht is gekomen. Is dit niet het geval? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Ik heb een deal gekocht, hoe lang is deze geldig?
Iedere deal heeft een andere geldigheidsduur. Dit wordt duidelijk vermeld op de website en staat ook vermeld op het (e)ticket in je mailbox.