Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Een wereld vol vliegtuigavontuur!

In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ ontdek jij alles over vliegen. Je ziet er het eerste vliegtuig van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, stapt aan boord van een Boeing 747, vliegt zelf de wereld over in een flightsimulator en je verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte. Of test jouw Spykerharde zenuwen tijdens de 4D-film Skymania.

Meer dan 100 vliegtuigen
In en rond de nieuwe expositie vind je meer dan 100 vliegtuigen. Allemaal bijzonder! Oude vliegtuigen, houten vliegtuigen, straaljagers en zelfs ruimtecapsules. Een aantal vliegtuigen kun je van binnen bewonderen. En vergeet je niet omhoog te kijken? Ook daar zie je vliegende legendes. Ben je echt nieuwsgierig? Ga dan mee met onze bevlogen gidsen tijdens een rondleiding.

€ 18,95
 
Praktische informatie

Luchtvaart-Themapark Aviodrome
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad

Voor meer informatie en openingstijden verwijzen we je naar www.aviodrome.nl

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten het bestelde e-ticket per e-mail. LET OP: Je dient nog te reserveren via onderstaand stappenplan.
1. Ga naar https://www.aviodrome.nl/tickets/.
2. Kies voor 'Ik heb al een ticket'.
3. Reserveer een datum voor je bezoek.
4. Na het reserveren van een dag ontvang je een reservering welke, samen met dit e-ticket, toegang geeft tot het betreffende park.

Voorwaarden
• De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.
• Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.
• Het e-ticket is geldig t/m 31 januari 2024.